Feed Vitamin

Dahar Vitamin

  • SP-VF006 High Quality Vitamin H 2% (Biotin 2%) Feed Grade for Animal Nutrition

    SP-VF006 Kualitas Tinggi Vitamin H 2% (Biotin 2%) Kelas Pakan pikeun Gizi Sato

    Item: D-Biotin 2% (Vitamin H) Spésifikasi: 2% Feed G. CAS No .: 58-85-5 Formula Molekul: C10H16N2O3S Beurat Molekul: 244.31 Ciri: bubuk kristal bodas atawa semu bodas atawa kristal teu warnaan.Leyur dina cai panas atawa éncér alkali jeung rada leyur dina cai atawa étanol, tapi boro ngajawab dina acetone.Vitamin H (D-Biotin 2%) Feed Kelas: Ieu mangrupakeun jenis Vitamin larut cai, tindakan minangka koénzim salila métabolisme protéin, lemak, jeung karbohidrat, ngajaga kulit sehat sarta bulu, sarta sakumaha perlu ...
  • SP-VF005 Vitamin A Acetate CWS powder with Fami-QS Certified

    SP-VF005 Vitamin A Asétat CWS bubuk jeung Fami-QS Certified

    Spésifikasi: 325CWS, 500CWS Penampilan: bubuk konéng nepi ka brownish bébas-ngalir, merata dispersed dina cai tiis garing Vitamin A asétat 325 CWS, 500CWS, disperses gancang tur lengkep dina cai tiis dina 10 ° C, juices buah, susu jeung cair lianna.Konsentrasi anu luhur tiasa masihan dispersi mendung anu, tapi tetep seragam pikeun période anu kawilang panjang.Vitamin A ogé dipaké pikeun kaayaan kulit kaasup jarawat, éksim, psoriasis, sores tiis, tatu, kaduruk, kaduruk ku panon poe, keratosis follicularis (Darier's ...
  • SP-VF004 Nutritional Feed Additive Vitamin A Acetate powder for animal

    SP-VF004 Feed Gizi Aditif Vitamin A bubuk Asétat pikeun sato

    Vitamin A-Asetat bubuk Spésifikasi.: 500, 650,1000 CAS No.: 79-81-2 Penampilan: Konéng nepi ka coklat bubuk mikro-granulated, teu leyur dina cai tiis Vitamin A mangrupa vitamin.Éta tiasa dipendakan dina seueur buah, sayuran, endog, susu sadayana, mentega, margarin anu dikuatkeun, daging, sareng lauk cai asin.Éta ogé tiasa dilakukeun di laboratorium.Vitamin A ogé dipaké pikeun kaayaan kulit kaasup jarawat, éksim, psoriasis, sores tiis, tatu, kaduruk, kaduruk ku panon poe, keratosis follicularis (panyakit Darier urang), ichthyosis ...
  • SP-VF003 Chinese supplier high quality Vitamin A Palmitate with feed grade

    SP-VF003 Cina supplier kualitas luhur Vitamin A Palmitate kalawan feed kelas

    Spésifikasi: 1.7M IU/g No. CAS: 79-81-2 Kode Produk: Formula Molekul: C:36H60O2 Beurat Molekul: 524.86 Penampilan: padet konéng lampu atawa cairan oily konéng Vitamin A mangrupa vitamin.Éta tiasa dipendakan dina seueur buah, sayuran, endog, susu sadayana, mentega, margarin anu dikuatkeun, daging, sareng lauk cai asin.Éta ogé tiasa dilakukeun di laboratorium.Vitamin A ogé dipaké pikeun kaayaan kulit kaasup jarawat, éksim, psoriasis, sores tiis, tatu, kaduruk, kaduruk ku panon poe, keratosis follicularis (panyakit Darier).
  • SP-VF002 Hot Sale China Factory Pure Water-Soluble Vitamin E (TPGS) Powder for Animal Healthcare

    SP-VF002 Hot Sale Pabrik Cina Murni Cai-leyur Vitamin E (TPGS) Bubuk pikeun Kaséhatan Sato

    Item: Vitamin E Bubuk (cai dispersible) 50% CWS/FG (Vitamin-TPGS) d-alpha-Tocopheryl poliétilén glikol 1000 succinate (TPGS) spésifikasi: 50%.CWS / FG CAS No.: 7695-91-2 Rumus molekul: C31H52O3;Beurat Molekul: 472,8 Penampilan: Bodas nepi ka bodas-pareum bubuk bébas-ngalir, merata dispersed dina cai tiis Vitamin E TPGS (d-alpha tocopheryl polyethylene glycol 1000 succinate) mangrupakeun instrumen potent dina kreasi lipophilic jeung sanyawa kirang leyur sarta dina ngaronjatkeun. nyerepna sareng ...
  • SP-VF001 Hot Sale China Factory Pure fat-Soluble Vitamin E Powder for Animal Nutrition

    SP-VF001 Hot Sale Cina Factory Murni gajih-leyur Vitamin E Bubuk pikeun Gizi Sato

    Item: Vitamin E 50% spésifikasi: 50% eupan G. CAS No .: 7695-91-2 Formula Molekul: C31H52O3;Beurat molekular: 472.8 Penampilan: Bubuk bodas atanapi bodas Aplikasi: Dipaké dina premix sato sareng pakan sanyawa, pikeun ningkatkeun kekebalan sato, ningkatkeun kualitas daging, ningkatkeun kamampuan réproduktif sato, sareng ngagampangkeun réaksi setrés dina peternakan sareng jangjangan Bungkusan: 25kgs / kantong atanapi 20kgs /box Stabilitas: Stabilitas gudang min.24 bulan dina bungkusan aslina anu teu dibuka Kaayaan Panyimpenan: Sensitip kana Uap...