produk

SP-FD002 Cai Leyur Beta Karoten 10% beadlet feed kelas pikeun Ruminants kalawan CAS 7235-40-7

pedaran pondok:


Rincian produk

Tag produk

Kodeu: SP-FD002

Ngaran kimiawi: β-karoten

CAS.: 7235-40-7

Spésifikasi: 10%

Penampilan: Beureum atawa beureum-coklat bubuk bébas-ngalir

bubuka:

Béta karotennyaeta stimulator gizi, sarta eta geus dipaké wildly dina dahareun, nginum, feed jeung sajabana, nu nurutkeun kana standar alam jeung gizi.Salaku pigmén a, warna na rang konéng nepi salmon pink, nu dilarapkeun dina inuman, baking dahareun, mentega jeung bahan kadaharan lega pikeun ogé ajeg tur malah warna na.Sareng salaku aditif pakan, éta ogé tiasa ningkatkeun kamekaran sato, réproduksi sareng kamampuan kekebalan, khususna pikeun peternak, babi, lapisan jsb.

The beadlets microencapsulation anu dijieun kalawan semprot canggih tur téhnologi drying aci-catching.Partikel-partikel individu anu ngandung β-karoten dibubarkeun sacara halus dina matriks gelatin sareng sukrosa, dilapis ku pati jagong.bebas-ngalir sarta gampang campur dina feed, kaamanan tinggi jeung stabilitas.

Fitur

1.Excellent stabilitas-Double téhnologi mikro-palapis ieu dilarapkeun ka produksi béta-karoten

2.Function salaku Pro-Vitamin A, bisa ningkatkeun tumuwuhna sato, nyegah deficiencies;

3. Ngajaga fungsi ovarium, mantuan pikeun nyintésis stéroid dina ovarium;ningkatkeun lingkungan rahim sareng ningkatkeun pertumbuhan ovum.

4. Ningkatkeun fungsi kekebalan T-Cell sareng jumlah corpuscle bodas, sareng ku kituna ningkatkeun kamampuan résistansi panyakit sato.

5. Muhun bubarkeun dina cai haneut (ngeunaan 35 ~ 37 ℃), pohara alus pikeun nyerep dina awak jangjangan.

6.Free-ngalir Granules pikeun gampang Pergaulan

Bungkusan

Di jero: Kantong pe aseptik vakum / tas aluminium foil, 25kgs atanapi 20KGS / kotak

Luar: Karton

Ukuran bungkusan ogé tiasa ditawarkeun salaku sarat palanggan

Aplikasi

Dianjurkeun Dianggo (g/ton feed rengse)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami